عطر و ادکلن

قیمت عطر و ادکلن

عطر و ادکلن

قیمت عطر و ادکلن

  • ۰
  • ۰

یک شالوده می تواند بوی واقعی‌تری از یک چیز را نسبت به عصاره خویش آن چیز ساخت کند . مثلا , پایه‌ای برای انتقال بوی «گل رز نو مرطوب» می تواندعطر و ادکلن تخمین بهتری نسبت به اسانس گل رز معمولی برای رساندن معنی بوی گل رز بعداز باران باشد . گل‌هایی مثل گاردنیا و سنبل که تا به امروز قدرتمند به عصاره‌گیری از آنها نشده‌اند , از روش مخلوط پایه‌هایی به‌وجود می آیند که از داده‌های به وجود آمده از تکنولوژی هِدسپِیس*[۲۲] ایجاد گردیده‌اند .
یک عطرساز بعد از اخذ یک درخواست میتواند با مخلوط یکسری شالوده بسرعت یک مضمون‌ را ساخت کرده , برخورد آن را تماشا کند . بعد از اخذ جواب مثبت می‌توان «لبه‌های» رایحه را صیقلی و صاف کرد .

مهندسی معکوس
نمونه‌ای از دستگاه‌های GC - MS

عطرها از روش مهندسی معکوس با به کارگیری از تکنیک‌های تحلیلی ای مانند کروماتوگرافی گازی - اسپکترومتری جرمی Gas chromatography–mass spectrometry که بطور خلاصه ( GC - MS ) به آن گفته می‌گردد و میتواند فرمول همگانی هر گونه عطری را صریح نماید , قادرند به وجود بیایند . رنج روش ( GC - MS ) ناشی از پیچیدگی مواد نخستین عطرها است . بخصوص وجود اسانس‌های ارگانیک و ترکیبهای پیچیده شیمیایی این کار را سخت‌تر میکنند . اگر‌چه هر کسی با ابزار عالی و تجربه کافی در پهنا یک‌سری روز می تواند فرمول هر عطری را بدست آورد… مشتریان و رقبا می توانند بطور تقریباً دقیقی فرمول بیشتر عطرها را محاسبه نمایند . [۲۳] محاسبه عطرهای سابق یا این که عطرهایی که در وضعیت بدی محافظت شده‌اند هم بعلت تجزیه ویا ادغام خیلی از مواد نخستین و به‌وجود داخل شدن ناخالصیها به مرور زمان ایراد میباشد . مواد اول و ترکیبات معمولاً به وسیلهٔ شناساگر کروماتوگرافی گازی می توانند تشخیص داده شوند . این دستگاه هر ماده شیمیایی را از روش رایحه یا این که خصوصیات فیزیکی آن تشخیص می دهد . مهندسی معکوس عطرهای چیره در بازار , بعلت سادگی نسبی کار با ابزار GC , فشار مو جود برای ایجاد عطرهای بسیار پر طرفدار و طبیعت پر سود بازار عطر، بسیار معمول می‌باشد.
نگهداری عطر

ترکیبات عطرها در صورت عدم نگهداری مناسب به علل زیر می‌توانند کیفیت شان را از دست داده یا کاملاً از بین بروند:

    گرما
    نور خورشید
    اکسیژن
    مواد آلی خارجی

نگهداری مناسب عطرها به معنی دور نگه داشتن آن‌ها از گرما و نور خورشید می‌باشد. یک بطری بازشده در صورتی که درست نگهداری شود تا چندین سال می‌تواند کیفیت بوی خود را ثابت نگهدارد.[۱۳] اما وجود اکسیژن در فضای بالای بطری و همچنین عوامل محیطی در بلند مدت بوی عطر را تغییر خواهند داد.

بهترین شرایط نگهداری عطرها اینست که در هنگام عدم مصرف در محفظه‌های تاریک آلومینیومی یا بسته‌بندی اصلی خود نگهداری شده و در دمایی بین ۳ تا ۷ درجه سلسیوس نگهداری شوند. موزه (Osmothèque Osmothèque) که یک مرکز و موزه نگهداری عطر می‌باشد، عطرهای خود را در محفظه‌های آلومینیومی که فضای خالی آن‌ها با گاز آرگون پر شده و در دمای ۱۲ درجه سلسیوس نگهداری می‌کند.[۲۴] اگرچه خارج کردن اکسیژن از فضای بالایی بطری‌ها سخت است اما استفاده از پاشنده‌های اسپری نسبت به بطری‌های درباز، یا غلطکی کمتر عطر را در معرض اکسیژن قرار می‌دهد. بعلاوه، اسپری، عطر داخل بطری را از قاطی شدن و برخورد با گردوخاک، خرده ریزه‌ها و پوست که می‌توانند کیفیت عطر را کاهش دهند دور نگه می‌دارد.

منبع: سایت زنیبل

 قسمت‎های 

قیمت عطر و ادکلن بولگاری 

عطر و ادکلن کلوین کلین

  • ۹۷/۱۰/۲۷
  • amir amirniazpour

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی