عطر و ادکلن

قیمت عطر و ادکلن

عطر و ادکلن

قیمت عطر و ادکلن

  • ۰
  • ۰

چرخ عطر

چرخ بو روش طبقه‌بندی تقریبا جدیدی است که به‌طور گسترده‌ای در خرده فروشی و در صنعت رایحه از آن به کار گیری میگردد . عطر و ادکلناین روش در سال ۱۹۸۳ به وسیله مایکل ادواردز , یک مشاور در صنعت بو , پدیدآمد که طرح خویش را از طبقه‌بندی عطر و رایحه ارائه اعطا کرد . طرح تازه به خواسته تسهیل در طبقه‌بندی عطرها و برنامه نام‌گذاری هر طبقه , و همینطور برای آشکار کردن رابطه دربین هریک از کلاس‌های منحصر ساخته شده است . [۱۷]

در طبقه‌بندی سال ۱۹۸۳ پنج خانواده استاندارد از گل , شرقی , چوبی , آروماتیک , و جدید تشکیل شده است . چهار خانواده نخستین بیشتر کلاسیک و سنتی میباشند در حالی که تیم انتها متشکل از عطر نو , روشن و منزه مرکبات و عطر اقیانوسی است که با اعتنا به ترقی در تکنولوژی بو به وجود آمده‌اند . هریک از خانواده‌ها به نوبه خویش به ذیل گروه‌هایی تقسیم شده و در نزدیکی چرخ تروتمیز گردیده‌اند .
منابع ترکیبات معطر
گیاهی

زمان متعددی است که گیاهان تحت عنوان منابع اسانس و ترکیبات معطر استعمال می شوند . این مواد معطر معمولاً تحت عنوان یک فرآیند ثانویه در گیاهان جهت نگهداری آنها در قبال گیاهخواران , امراض و جذب حشره‌ها گرده افشان ساخت میگردد . گیاهان اصلی ترین منشا در تأمین مواد معطر در صنعت عطرسازی هستند . منابع این ترکیبات از قسمت‌های متفاوت گیاه قادر است باشد . یک گیاه بیشتراز یک ماده معطر قادر است داشته باشد , مثلا دانه گشنیز نسبت به ساقه و برگ آن بوی کاملاً متفاوتی دارااست . برگ‌های نارنج , شکوفه‌های آن , و پوست میوه اش به ترتیب منابعی برای پتیتگرین ( petitgrain ) , اسانس فصل بهار نارنج ( neroli ) , و روغن نارنج ( orange oils ) هستند .
قسمت‌های گوناگون نارنج

پوست : پوسته‌هایی که بطور معمول استعمال می شوند دربرگیرنده دارچین و درخت گنه گنه عطری هستند . روغن معطر پوسته ریشه گیاه ساسافراس ( Sassafras ) به خواسته به کارگیری از ماده مهم آن سافرول ( safrole ) که برای ساخت مواد معطر تصنعی دیگر استفاده می‌شود، بطور مستقیم یا خالص شده‌استفاده می‌گردد.
    گل و شکوفه: بدون شک یکی از بزرگ‌ترین منابع عطرسازی می‌باشد، که شامل گل‌های واریته‌های مختلفی از رز و یاس، گل مریم، نرگس، شمعدانی عطری، اُسمانتوس(osmanthus)، پلومریا، میموزا (mimosa)، پیچ امین الدوله، گل یخ، کاسی (Cassie) از درخت آکاسیا فارنسیانا (Acacia farnesiana) و امبرِت (ambrette)به همراه شکوفه‌های مرکبات و درخت یلانگ-یلانگ (ylang-ylang) می‌شود. غنچه‌های بازنشده میخک صدپر نیز هر چند به عنوان گل در نظر گرفته نمی‌شوند اما استفاده می‌گردند. ارکیده‌ها بطور تجاری در عطرسازی استفاده نمی‌شوند به غیر از وانیل که به عنوان یک ارکیده بعد از گرده افشانی و تشکیل کیسه بذر آن در عطرسازی استفاده می‌شود.
    میوه‌ها: میوه‌های تازه‌ای مثل سیب، توت فرنگی و گیلاس بعد از استخراج متأسفانه بوی مورد انتظار را ندارند. اگر این بوها در عطری وجود داشته باشد ناشی از ترکیبات مصنوعی می‌باشد. میوه‌های لیتسه آ (litsea cubeba)، وانیل و اُرِس (juniper berry) از استثناها می‌باشند. بیشتر میوه‌هایی که بطور معمول استفاده می‌شوند مانند مرکباتی نظیر پرتقال، نارنج، لیمو ترش و لیمو شیرین، ترکیبات معطرشان از پوست آن‌ها استخراج می‌گردد. اگر چه پوست گریپ فروت هنوز برای مواد معطرش استفاده می‌شود، اما از آنجاییکه مواد طبیعی آن دارای ماده سولفور بوده و بوی بدی ایجاد می‌کنند، بیشتر ترکیبات معطر با بوی گریپ فروت در بازار بطور مصنوعی ساخته می‌شوند.

منبع: سایت زنیبل

 قسمت‎های 

قیمت عطر و ادکلن نینا ریچی 

عطر و ادکلن لانکوم

  • ۹۷/۱۰/۱۹
  • amir amirniazpour

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی